Haluk İpek, Mamak'ta Mahalle İftarı'nda

Ramazan`ın en güzel buluşma mekânı iftar sofraları oldu. Mamak'ta bu kez Gökçeyurt ve Lalahan mahalle sakinleri aynı iftar sofrasında buluştu.

9.07.2014 11:29:40 0
Haluk İpek, Mamak

Ramazan`ın en güzel buluşma mekânı iftar sofraları oldu. Mamak’ta bu kez Gökçeyurt ve Lalahan mahalle sakinleri aynı iftar sofrasında buluştu. İftar programına Ak Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, Ak Parti Grup Sözcüsü Hamza Aydoğdu, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Gökçeyurt meydanı ve Lalahan Nevin Gökçek Düğün Salonu yanında gerçekleşen iftar sofrasında yaklaşık 3 bin vatandaş bir arada iftar açtı. Her gün farklı bir mahallede iftar programlarının devam ettiğini kaydeden Akgül, mahalle iftarları ile komşuluk ilişkilerinin güçlendiğini, güzel bir gelenek oluştuğunu dile getirdi. Akgül,  7’den 70’e her kuşaktan insan, Ramazan ayının coşkusunu yaşıyor. Vatandaşlarımız paylaşmanın, dayanışmanın ve sabrın ne büyük mutluluk olduğunun yeniden farkına varıyor. Sofralarımızın bu kadar kalabalık olması mahalleli olarak birlik ve beraberliğimizin bir göstergesidir” diye konuştu.

 Cumhurbaşkanı seçme yetkisi cumhura aittir

Lalahan Nevin Gökçek Düğün Salonu yanında gerçekleşen iftara katılan Ak Parti Genel Sekreteri Haluk İpek konuşmasına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını ileterek başladı. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ün hem hizmet anlamında hem de vatandaşlarla iletişim konusunda başarılı bir belediye başkanı olduğunu vurgulayan İpek, 10 Ağustos’ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değindi. 12 yıl önce siyasetin merkezine insanı yerleştirdiklerini vurgulayan İpek, Cumhurbaşkanı seçme yetkisini de millete verdiklerini kaydetti. İpek, “Türkiye bir defa yoluna çıktı. İmtihanların en önemlisine geldik. Söz söyleme yetkisi insanda diye yola çıktık. Milletin hakkını sürekli arttırdık. Cumhurbaşkanı seçme yetkisi cumhura aittir dedik.35 gün sonra dünya, “Türkiye yükselişine devam edecek mi”, “Erdoğan’ın destekçileri ne kadar olacak” diye merakla bekliyor. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin insanların gelişmesine vesile olmasını diliyorum” diye konuştu. İpek vatandaşların ramazanlarını tebrik ederek konuşmasını noktaladı.

 

İftar yemeğinin ardından davetlilere tasavvuf müziği konseri, çocuklar içinde Karagöz, Hacivat, Ortaoyunu eğlenceleri sunuldu.

 

‘’HABERİN OLDUĞU HER YERDE’’

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ-MAMAK

 


21.8° / 10.9°
  • BIST 100

    10268,14%-0,09
  • DOLAR

    32,23% -0,29
  • EURO

    34,78% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2417,41% 1,01
  • Ç. ALTIN

    3897,47% 0,30